Pauline van den Berg
Pauline van den Berg- Cruysheer (1972) wordt ervaren als doelgericht, expressief, humoristisch, betrokken en veelzijdig.
Missie: Samen komen tot nieuwe inzichten. Motto: Doen waar je goed in bent.

Zelfstandig ondernemer buitenland. Sinds 1999 loopbaan als communicatiedeskundig trainer en coach binnen het bedrijfsleven. Diploma Pedagogische Academie, WO-studie Italiaans, Alba Academie tot coach en diverse jaaropleidingen. Verdiept in toegepaste psychologie en de methodieken NLP, MBTI, Transactionele Analyse, How2talk2kids, Systemisch Werk en de LIFO-methode. Als Personal Coach verbonden aan het deskundigenteam van Wij.nl en auteur voor Ontwikkelzelf.nl en Gezinnig.nl. 

Ontwikkelaar van de methode 'Doen wat bij je past' voor persoonlijke ontwikkeling, intrinsieke motivatie en tegen stress.
Achtergrondspecialisaties: Procesbegeleiding, teambuilding, intervisie, leidinggeven, communicatietraining voor professionals in de begeleiding van kinderen, telefoontraining, trainingsacteur en adviserend verkopen. Voor doelgroepen als de farmacie, zorginstellingen, het onderwijs, gemeenten en het bank- en verzekeringswezen. Voor opdrachtgevers als Nutricia, KPN en de ABN AMRO bank

Schrijfster van het boekje eigenwijs, tips voor beginnende ondernemers (2002 Jong MKB Nederland) en Wat wil je nu echt? Doen wat bij je past- Geef richting aan je leven (2014) en diverse e learningprogramma's voor Hiqen.

Aangesloten bij:
1. Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs als docent voor het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland
2. LIFO Netwerk als LIFO licentiehouder
3. Beroepsorganisatie GCoach
4. Netwerkorganisatie CZP